Wervelkolom

Onze diensten die betrekking hebben op de wervelkolom hebben wij voor u onderverdeeld in 4 groepen, namelijk trauma, cervicaal, deformiteit en  thoracolumbaal. Op deze manier treft u snel de informatie waar u naar op zoek bent. Heeft u na het lezen van deze pagina’s toch nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Trauma

SteriSpine levert het volledige instrumentarium voor open en minimaal-invasieve chirurgie van de wervelkolom voor elke nieuwe operatie in één steriel verpakt pakket. De lichtgewicht universele instrumentenkit is met veel precisie gekalibreerd en direct klaar voor gebruik. Daarmee zijn pre-op en post-op handelingen niet langer nodig. De kits zijn speciaal ontwikkeld voor eenmalig gebruik.

Cervicaal

In de lijn van het disposable wervelkolom instrumentarium, voert Qmediq twee verschillende cervicale cages: de IMPIX MANTA en de IMPIX-C. Vanwege het disposable karakter zijn deze te allen tijde up-to-date en klaar voor gebruik. De beide cages zijn van het materiaal PEEK.

Thoracolumbaal

Onze PEEK PLIF – en TLIF cages zijn in vele lengtematen te verkrijgen, van 26 mm tot zelfs 32 mm. De standaard PLIF cage heeft een lordose van 3 graden. Ook is er de mogelijkheid de PLIF cage in 6 graden en zelfs 9 graden te verkrijgen.

Deformiteit

Qmediq werkt met het PASS LP (ulta low profile) rugfixatiesysteem. Pass LP is een van de meest ‘low profile’ pedikel schroefsystemen op de markt. Daarmee kunnen zowel korte als lange wervelkolomfixaties verricht worden.